Vakantiewoning

Covid-gerelateerde annuleringsvoorwaarden


Meer over Covid-gerelateerde annuleringen

We weten en begrijpen allemaal dat reizen vanaf 2020 niet meer is wat vroeger was. En niemand weet wat hij voor de toekomst kan verwachten. Daarom hebben we allereerst onze standaard annuleringsvoorwaarden versoepeld. Daarnaast hebben we speciale voorwaarden toegevoegd met betrekking tot Covid-19.

We hebben verschillende scenario’s overwogen en de annuleringsvoorwaarden aangepast. Laat het ons weten als je vragen hebt of niet zeker weet wat er in welke gevallen gebeurt. We proberen zo eerlijk en flexibel mogelijk te zijn. Dit zijn de algemene richtlijnen voor annuleringen, maar we kunnen afhankelijk van de situatie de voorwaarden versoepelen. Het onzekere karakter van de tijd waarin we leven, vereist dat we flexibel zijn en snel reageren op veranderingen. Maar we willen er ook voor zorgen dat iedereen weet wat hij kan verwachten in het ergste geval. Dus neem gerust contact met ons op wanneer je dit verder wilt bespreken.

 

  Annulering wegens lock-down van Covid-19

Als je moet annuleren vanwege officiële mobiliteitsbeperkingen of lock-down:

  • Meer dan 15 dagen voor aankomstdatum: kosteloos annuleren.
  • Tussen 15 en 8 dagen voor aankomstdatum: de aanbetaling wordt ingehouden en een voucher (geldig voor een jaar) wordt aan de gast aangeboden.
  • 8 dagen of minder voor aankomstdatum: 100% van het boekingsbedrag.

Als de situatie bij u in de buurt twee tot drie weken voor aankomst onzeker is en u weet niet zeker of u kunt komen, bel ons dan en we bespreken hoe u verder moet. Afhankelijk van de situatie maken wij andere afspraken. Het is altijd onze intentie om voor iedereen de beste oplossing te vinden.

 

  Annuleringen wegens positieve Covid-19-test

Annulering i.g.v. positieve test op Covid-19 of omdat je in quarantaine bent vanwege Covid-19:

  • In deze gevallen zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Dit zijn de standaardvoorwaarden:

  • Meer dan 21 dagen voor aankomstdatum: kosteloos annuleren.
  • Tussen 21 en 9 dagen voor aankomstdatum: 50% van het boekingsbedrag.
  • 8 dagen of minder voor aankomstdatum: het volledige boekingsbedrag is verschuldigd.

Als je annuleert binnen de 21 nachten, maar we vinden een andere klant voor dezelfde periode, dan zullen we je aanbetaling (gedeeltelijk) terugbetalen in overeenstemming met de prijs die de nieuwe klant heeft betaald, met aftrek van 45 € administratiekosten. Als de nieuwe klant met korting boekt, krijgt u een gedeeltelijke terugbetaling.

Wil meer weten? Bekijk hier onze algemene reserveringsvoorwaarden:

https://www.reservasmaspinell.com/du/algemene-voorwaarden/Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *